fbpx

Mosseregionkonferansen 2019

Under finner du presentasjonene som ble vist på Mosseregionkonferansen 2019:

«Den emosjonelle revolusjon. Hvordan ser jobbene våre ut fremover? Hvordan kan kunstig intelligens og robotteknologi gjøre verden til et mer menneskevennlig sted?
Varmere og mer sosialt?»
– Kathrine Aspaas, gründer, forfatter og emosjonell styrketrener.

«Hvordan bygger vi en kraftfull region» – Nina Sollie, regiondirektør i NHO Viken Oslo og Ulf Lervik, distriktssekretær i LO distriktskontor i Østfold.

Hvordan kan motordepoet på Rygge for Forsvarets nye jagerfly bli starten på noe stort? – Atle Wøllo, administrerende direktør i Kongsberg Aviation Maintenance Services.

«God by- og stedsutvikling – hvorfor og hvordan?» – Guri Mette Vestby, Forsker, Norsk institutt for By- og regionforskning/OsloMet.

«Mobilitet og kollektivløsninger i Osloregionen» – Ole Jacob Aanes, Områdesjef i Ruter AS

«Hvordan utvikle byen og sentrum som motor i regionsutviklingen?» – Statssekretær Lars Jacob Hiim i Kommunal- og moderniseringsdepartementet

Video kan du se her:

Du vil kanskje også lese

MNU

Hold av dagen 13. november!

Hvordan kan vi utvikle samarbeidet i Mosseregionen på tvers av kommunegrensene og mellom myndigheter og næringsliv? Hvordan vil teknologiutviklingen påvirke og forandre oss? Dette og mer til vil være tema på Mosseregionkonferansen 2019.

Les mer
MNU

Mosseregionkonferansen 2019

Hvordan vil teknologiutviklingen påvirke og forandre oss? Hva betyr god by- og stedsutvikling i konkurransen om folk og næringsliv? Dette og mer til var tema på Mosseregionkonferansen 2019

Les mer