Etablerertjenesten

Skal du starte din egen bedrift?

Etablerertjenesten Mosseregionen er et tilbud til alle som ønsker å starte for seg selv i Moss, Råde, Våler og Vestby. Her tilbyr vi individuell veiledning og kurs som tar for seg problemstillinger knyttet til det å starte egen bedrift. Uansett hvor langt du er kommet i denne prosessen, er du velkommen til å ta kontakt.

De fleste tilbudene våre er faktisk helt gratis.

Kurs
Noen av våre tematiske kurs for gründere og oppstartsbedrifter passer helt sikkert for deg
Les mer
Veiledning
Ta kontakt med oss for individuell veiledning og næringsfaglig vurdering
Les mer
Kontakt
Vi tilbyr møteplasser, nettverk for oppstartsbedrifter i regionen
Les mer

Hvordan skal du lykkes?
Går du med en gründer i magen og har lyst til å starte for deg selv? Har du en god idé og vil lære mer om hvordan du kan realisere den? Da kan vi i MNU hjelpe deg.

Forretningsutvikling
Målet med våre kurs og veiledningssamtaler er å hjelpe deg å lage en god forretningsplan, slik at du står bedre rustet til å gjennomføre forretningsideen din.

Nettverksbygging
På våre kurs og møteplasser treffer du andre gründere i oppstartsfasen. Her får du gode muligheter til å knytte nye kontakter og lære av andres erfaringer.

Kompetanseheving
Vi hjelper deg med overgangen fra idé til marked ved å tilby deg grunnkurs i etablering, i tillegg til en rekke ulike kurs som for eksempel omhandler forretningsplan, salg, markedsføring og pitchetrening.

Bli med i et gründermiljø
Et godt sted å være for en gründer, er et åpent arbeidsmiljø hvor kompetanse, deling av erfaringer, og samarbeid står sentralt.

Kurs

Gründer

Produkt og tjenesteutvikling

Nå har du muligheten til å delta på et fire timers kurs hvor du kan lære hvordan du skal unngå å gå denne fellen.

Les mer
Gründer

How to start a business i Norway – Grunnkurs i bedriftsetablering, Engelsk

Have you ever wondered what it takes to start your own business? Maybe you have an idea of what kind of business you want to start, but would like to know more about the practicalities of getting started? Then you should join us for the “How to start a business in Norway” course 31 March 2022

Les mer
Gründer

Er SkatteFUNN noe for din bedrift?

I mai og juni arrangerer Forskningsrådet 14 webinarer for søkere og andre som er nysgjerrige på SkatteFUNN.

Les mer

 

Veiledning

Gratis individuell veiledning
Målet med dette veiledningstilbudet er å hjelpe deg å lage en god forretningsplan som setter deg i stand til å starte og utvikle en lønnsom forretningsvirksomhet.

Hvorvidt prosjektet ditt lykkes avhenger i stor grad av deg selv, din stå-på-vilje, kompetanse og dine personlige egenskaper. Men vi bistår deg gjerne i utviklingen av din forretningsidé, plan og gjennomføring, og dette gjør vi gratis; uten kostnader for deg.

Næringsfaglig vurdering
Er du arbeidsledig og har fått innvilget dagpenger, kan du søke om å få beholde dagpengene i inntil 12 måneder mens du etablerer egen virksomhet. For å søke om dette, krever NAV at du henter inn en næringsfaglig vurdering. Dette kan vi hjelpe deg med.

Du kan søke om å få beholde arbeidsavklaringspenger i en begrenset periode mens du etablerer egen virksomhet. Du kan få arbeidsavklaringspenger i inntil seks måneder mens du er i en utviklingsfase og/eller tre måneder mens du er i en oppstartsfase. Sjekk om du oppfyller kravene her.

For en næringsfaglig vurdering fra oss må du betale et mindre beløp i egenandel.

Timebestilling
Bruk skjemaet her dersom du vil bestille time for gratis individuell veiledning eller for næringsfaglig vurdering. Det er viktig at du krysser av for riktig kommune.

 

Kontakt

Kontakt oss, så avtaler vi en samtale om mulighetene for bedriften din

Adresse

Rosenvinges vei 8, 1523 Moss

Prosjektleder:
André Thysted
Tlf: +47 473 40 801

I samarbeid med

.