Er SkatteFUNN noe for din bedrift?

I mai og juni arrangerer Forskningsrådet 14 webinarer for søkere og andre som er nysgjerrige på SkatteFUNN.

SkatteFUNN er en skatteordning for bedrifter i alle bransjer som skal fremme bedriftens investering i forskning og utvikling.

Bedrifter kan gjennom SkatteFUNN få 19 prosent av kostnadene i et forskning- og utviklingsprosjekt i skattefradrag gjennom skatteoppgjøret.

Forskningsrådet arrangerer digitale søkerwebinarer i løpet av mai og juni der du får vite mer om SkatteFUNN og kan få svar på spørsmål.

Forskning og utvikling bidrar til at bedrifter blir mer innovative og har bedre forutsetninger for å lykkes med omstillinger. Undersøkelser viser at omtrent 90 prosent av bedriftene som startet SkatteFUNN-prosjekter de to foregående årene tror de vil investere mer eller på samme nivå de neste 12 månedene. Derfor vil også din bedrift kunne kan ha nytte av å søke SkatteFUNN eller noen av de andre støtteordningene for næringslivet.

Meld deg på webinar for din bransje

Først publisert på Forskningsrådet.no

Du vil kanskje også lese

MNU

Banebrytende samarbeid

Banebrytende samarbeid Viken Teknologiklynge 4.0 og Quality Salmon AB som nå skal bygge det største landbaserte oppdrettsanlegget for laks i Europa, har inngått samarbeidsavtale. VIKEN Teknologiklynge 4.0 skal være knutepunktet mellom den norske SMB leverandørindustrien og Quality Salmon.

Les mer
Gründer

Etablere selskap? Bli med på gratis kurs i etablering.

Etablererservice Østfold arrangerer grunnkurs i etablering av bedrift.

Les mer
MNU

Halodi Robotics og Rockwool vant hhv næringslivsprisen og gründerprisen for 2020 i Mosseregionen

Vi gratulerer Rockwool med næringslivsprisen og Halodi Robotics med gründerprisen for 2020 i Mosseregionen

Les mer