fbpx

Innovasjonsbedriften – Lær deg hvordan blir forretningsideér blir utviklet i et av verdens ledende akseleratorprogram!

I dette webinaret i regi av VIKEN Teknologiklynge 4.0 setter Universitetslektor Nils Sanne ved Handelshøyskolen NMBU fokus på noen viktige trekk for hvordan forretningsidéer blir utviklet i Y-Combinator, verdens beste akseleratorprogram for oppstartselskaper.

Se webinaret her!

I sommer gjestet Nils Sanne VIKEN Teknologiklynges webinarserie hvor han delte sine mest sentrale erfaringer om hvordan etablerte bedrifter og oppstartselskaper kan benytte seg av denne velprøvde metodikken.

Universitetslektor Nils Sanne ved Handelshøyskolen NMBU deltok på Lean LaunchPad kurset ved UC Berkeley våren 2020. Som foreleser i Entreprenørskap og Innovasjon har Sanne  fulgt nøye med på hvordan verdens beste akseleratorprogram for oppstartsselskaper, Y Combinator utvikler forretningsideer.

I webinaret får du unik innsikt i metodikken og hvordan man i egen bedrift kan utvikle forretningsideer på samme måte som Airbnb, Stripe, Twitch og Dropbox.

Y Combinator har siden sin oppstart lansert over 2000 selskaper. Deres Startup School benytter Lean Launchpad metodikken og i 2017 ble deres kurs tilgjengelig for alle 2017. Nils Sanne viser hvordan forretningsidéer blir utviklet i akseleratoren og på NMBU og hvor man finner gratis kurs og relevant litteratur man kan benytte seg av underveis i start-ups og innovasjonsprosesser.

Lean LaunchPad er en metodikk utviklet av professor Steve Blank ved Stanford University for å teste og utvikle forretningsmodeller basert på spørring og læring fra kunder. Kurset undervises ved over 100 universiteter i dag og nærmere en halv million mennesker har logget seg inn for å følge kurset på internett.

Les mer om VIKEN Teknologiklynge 4.0
Ønsker du å bli medlem i VIKEN Teknologiklynge 4.0?

Mosseregionens Næringsutvikling fasiliterer VIKEN Teknologiklynge 4.0

Du vil kanskje også lese

Mosseregionen

CWi Investor Pitch 14.02.19

Torsdag 14. Februar 2019 arrangeres CWi Investor Pitch hos et av Norges råeste coworkingspaces, CWi M:6 i Moss.

Les mer
MNU

Gründercafé – CWi Moss 12 november

Hva skal til for å lykkes som Gründer i helsenorge og leverandørutviklingsprogrammet.

Les mer
MNU

Aker Solutions ble tildelt Mosseregionens Næringslivspris

Ved hjelp av digitalisering og automasjon har Aker Solutions kommet ut av lavkonjunkturene som en vinner

Les mer