fbpx

Gründercafé – CWi Moss 12 november

Pass på å sikre deg billetter til årets siste Gründercafé den 12. November!

SIKRE DEG BILLETTER

Temaet for dagen er helsesektoren og hvordan man som gründer kan lykkes med det offentlige som kunde. Andrea Thorsnes og André Thysted har gjennom sin masteroppgave forsøkt å identifisere oppskriften på suksess som helsestartup i Norge og vil presentere sine funn. Gørill Horrigmoe er prosjektleder ved Næringspolitisk avdeling i NHO og vil fortelle om Leverandørutviklingsprogrammet og hvordan de jobber for å øke innovasjonseffekten av offentlige anskaffelser. For å runde av det hele vil oppstartselskapene Dignio og Bee Concepts fortelle om sine spennende reiser og hvordan de har navigert farevannet som gründerbedrifter i helsenorge.

Leverandørmarkedet for velferdsteknologiske løsninger hadde alene en omsetning på rundt 27 mrd. i 2014  og er et marked i sterk vekst. Dermed  finnes det utrolige muligheter for helsegründere nå og i årene som kommer. Arrangementet er relevant for deg som går med en gryende idé, etablerte gründere eller deg som ønsker innsikt i hvilke utfordringer man møter som gründer med det offentlig sektor som kunde.

Program:

• Kl 18:00 Andrea Thorsnes og André Thysted – Oppstartselskaper innen helse og det offentlige som kunde
• Kl 18:30 NHO – Leverandørutviklingsprogrammet v/Gøril Horrigmoe
• Kl 19:00 Pause med bevertning
• Kl 19:30 Gründerpresentasjon v/ Dignio
• Kl 20:00 Gründerpresentasjon v/Bee Consepts
• Kl 20:30 Mingling
• Kl 21:00 Vel hjem

Sted: CWi Moss – Elisabeth von Hübschs gate 6 Bygg: M:6, 1534
Tid:
18.00 til 21.00

Du vil kanskje også lese

MNU

Gründercafé 21. mai på M:6 hos CWi Moss

Gründercafé neste uke på M:6 hos CWi Moss - tema er "Hvordan lykkes med forretningsstrategien!".

Les mer
MNU

MNUs Strategikonferanse 2019

MNUs strategikonferanse 05. november 2019

Les mer
Mosseregionen

CWi Investor Pitch 14.02.19

Torsdag 14. Februar 2019 arrangeres CWi Investor Pitch hos et av Norges råeste coworkingspaces, CWi M:6 i Moss.

Les mer