fbpx

Studenter vant gjev pris!

I høst har MNU hatt gleden av å samarbeide med studenter fra NMBU og Verket Fablab

Studentene er nå godt i gang med sin mastergrad i Entreprenørskap og innovasjon ved Handelshøyskolen NMBU. Studiets første semesteret består av et internship i bedrifter som ønsker å se på nye forretningsmuligheter eller som ønsker bistand i utviklingen av sine gründerbedrifter. Oppgavene tar for seg utforsking av nye forretningsområder, utvikle forretningsplan og strategi for gjennomføring av konseptet. På eksamensdagen presenterer studentene sitt arbeid ovenfor et investorpanel i form av en salgspitch. Prosjektleder i Mosseregionens Næringsutvikling, André Thysted har selv gjennomført masterprogrammet og har bistått studentene og Verket Fablab med veiledning i prosjektet.

Fra venstre: André Thysted, Jon André Lund, Lisa Killingstad, Mali Forren, Peter Harket og Hanne Eriksen Foto; Hanne Eriksen

Fra venstre: André Thysted, Jon André Lund, Lisa Killingstad, Mali Forren, Peter Harket og Hanne Eriksen Foto; Hanne Eriksen

Vant pris

Studentenes konsept ble svært godt mottatt av dommerpanelet, men det var først og fremst den sterke gruppedynamikken som skapte mest oppmerksomhet på eksamensdagen. Studentene ble vurdert som teamet med størst gjennomgående utvikling, en sterk forankring av konseptet i målgruppen og en særdeles god metodisk tilnærming til oppgaven. At man i tillegg turte å utfordre gründer på forretningskonsept holdt til å vinne årets mentorpris!

MNU ønsker å takke studentene for et spennende samarbeid og et godt utarbeidet forretningskonsept. Vi ønsker også å takke Hanne Eriksen i Verket Fablab for samarbeidet og lykke til med implementeringen.

Du vil kanskje også lese

Mosseregionen

CWi Investor Pitch 14.02.19

Torsdag 14. Februar 2019 arrangeres CWi Investor Pitch hos et av Norges råeste coworkingspaces, CWi M:6 i Moss.

Les mer
Gründer

Få studenter vet om denne muligheten for å få studiestipend

Er du fra Moss, Rygge, Råde, Vestby eller Våler og tar høyere utdanning? Da finnes det muligheter som få vet om.

Les mer
MNU

Gründercafé – CWi Moss 12 november

Hva skal til for å lykkes som Gründer i helsenorge og leverandørutviklingsprogrammet.

Les mer