Våler kommune og MNU inviterer til Næringsfrokost

Næringsfrokost avholdes 3-4 ganger årlig, og er en viktig arena for dialog mellom kommunens næringsliv og kommunens ordfører/politiske- og administrative ledelse.

PÅMELDING

Program:

  • Frokost
  • Innledning og orienteringer v ordfører – hvordan bruke frokostmøtene/denne faste møteplassen?
  • Strategisk Næringsplan v Yngvar Trandem dgl leder i MNU -hva er viktig for bedriftene?
  • Hvordan følger vi opp tidligere innspill fra næringslivet?, v plan- og utviklingssjef Anne Grete Trevor
  • AS Betongpumping v Arne Petter Holmen -hvorfor har vi lykkes? -fremtidsutsikter? -hva mangler?
  • Rør- og Kanalrens AS v dgl leder Morten Sten Braaten -miljøfyrtårn -prosess og gevinster
  • Dialog og oppsummering
Del på Facebook
Del på LinkedIn

Du vil kanskje også lese

Ukategorisert

Invitasjon til næringsfrokost i Råde

Næringsfrokost avholdes 3-4 ganger årlig, og er en viktig arena for dialog mellom kommunens næringsliv og kommunens ordfører/politiske- og administrative ledelse. PÅMELDING Program: Frokost Innledning og orienteringer v ordfører – hvordan bruke frokostmøtene/denne faste møteplassen? Strategisk Næringsplan v Yngvar Trandem dgl leder i MNU -hva er viktig for bedriftene? Hvordan følger vi opp tidligere innspill &hellip; <a href="https://www.mnu-as.no/2020/02/06/valer-kommune-inviterer-til-naeringsfrokost/">Continued</a>

Les mer
MNU

VIKEN Teknologiklynge 4.0 inviterer til Åpent Nettverksmøte

Arrangementet vil avholdes 26.02.2020 på Hotel Jeløy Radio og programmet er fylt med foredragsholdere som garantert vil inspirere og gi en oversikt over hvilke muligheter som kan bidra til et digitalt løft for deg og din bedrift.

Les mer
Gründer

CWI Moss gjentar suksessen!

Næringsfrokost avholdes 3-4 ganger årlig, og er en viktig arena for dialog mellom kommunens næringsliv og kommunens ordfører/politiske- og administrative ledelse. PÅMELDING Program: Frokost Innledning og orienteringer v ordfører – hvordan bruke frokostmøtene/denne faste møteplassen? Strategisk Næringsplan v Yngvar Trandem dgl leder i MNU -hva er viktig for bedriftene? Hvordan følger vi opp tidligere innspill &hellip; <a href="https://www.mnu-as.no/2020/02/06/valer-kommune-inviterer-til-naeringsfrokost/">Continued</a>

Les mer