fbpx

VIKEN Teknologiklynge 4.0 inviterer til Åpent Nettverksmøte

VIKEN Teknologiklynge 4.o sine åpne nettverksmøter er alle velkommen til å ta del i kunnskapsutveksling på en arena hvor man får nye idéer, knytter nye kontakter og skaper nye forretningsmuligheter.

Arrangementet vil avholdes 26.02.2020 på Hotel Jeløy Radio og programmet er fylt med foredragsholdere som garantert vil inspirere og gi en oversikt over hvilke muligheter som kan bidra til et digitalt løft for deg og din bedrift.

Klyngen får besøk av:

 – Bransjeleder i Norsk Industri, Runar Rugtvedt
– CEO i Tenk Digitalt, John Sollid Storehaug
– CEO i Techstars, Audun Abelsnes

– I tillegg vil konsortiet VIKEN Akademi 4.0 bestående av NMBU, Oslo MET, Høyskolen og Fagskolen i Østfold presenterer sitt innovative program for etter og videreutdanning innen industriell digitalisering. Programmet har fått oppmerksomhet av UNESCO-Unevoc og lanseres høsten 2020.

MELD DEG PÅ I DAG!

En klynge for samarbeid, innovasjon og økt kompetanse

VIKEN Teknologiklynge 4.0 er en samling av bedrifter og institusjoner som samarbeider om å styrke sin konkurransekraft gjennom omstilling, innovasjon og kompetansebygging.

Medlemmene i klyngen består av store, små og mellomstore industribedrifter, akademiske institusjoner, gründere og finansielle aktører som aktivt jobber sammen for å løfte medlemmenes kunnskap om industriell digitalisering, effektiv ressursbruk, innovasjonsmetodikk samt etter og videreutdanning innen overnevnte emner.  Klyngen er fasilitert av Mosseregionens Næringsutvikling.

Kontaktperson:
Hans Bjørn Paulsrud
Tlf: 9201265
Mail:hbp@vikenklynge.no

Du vil kanskje også lese

Mosseregionen

Invitasjon til åpent nettverksmøte 21. mai

Meld deg på her

Les mer
Mosseregionen

Digitalisering i praksis

VIKEN Teknologiklynge 4.0 i samarbeide med Kompetenzzentrum 4.0 Augsburg gjennomfører i disse dager programmet 5 trinn til digitalisering hos klyngebedriften C.H. Evensen Industriovner. Systematisk…

Les mer
Mosseregionen

Lederseminar i samarbeid med Robert Kusén – Hvordan lykkes med forbedringsarbeid?

De aller fleste bedrifter sliter med å lykkes med forbedringsarbeid. Vi setter søkelyset på lederskap basert på «Respekten for mennesket» og kraften i et sterkt lederteam.

Les mer