fbpx

Vi har fått ny kollega i MNU!

La oss bli bedre kjent med Anna.

Fortell litt om deg selv, Anna.

Jeg bor i herlige Gamlebyen i Fredrikstad sammen med min mann.

Jeg har jobbet som prosjektleder i Smart Innovation Norway i tiden etter at jeg avsluttet min bachelorutdanning ved Høgskolen i Østfold (Innovasjon og prosjektledelse).

Før det har jeg gjort masse forskjellig, blant annet har jeg en halvårsenhet i pedagogikk, har jobbet som engelsklærer i Amman, hjelpearbeider i Nepal, rektor for en liten privatskole i Skien, livedubbet barnefilmer og mye annet spennende.

Er det noe du brenner spesielt for?

Ja! Bacheloroppgaven min viser et av de områdene jeg er engasjert i; nemlig bærekraft, og det jeg fokuserte spesielt på i oppgaven, var hvordan å bygge et gjenvinningsanlegg for bleier. Jeg er også opptatt av hvordan man formidler et budskap, elsker å stå på scenen:) Jeg gleder meg veldig til å jobbe i MNU og med mine nye kollegaer.

I MNU vil mitt hovedfokus være på Etablerertjenesten der jeg veileder oppstartsbedrifter, markedsføring, og oppgaver knyttet til ulike prosjekter. Et spennende prosjekt er «Fremtidens arbeidskraft», en storsatsing i NECIA Tech Cluster (fasilitert av MNU), der vi skal koble bedrifter, teknologileverandører, utdanningsinstitusjoner og det offentlige for å skape industriell vekst og internasjonal konkurransekraft.

Velkommen til oss i MNU Anna. Vi er glad for å få deg med på laget:)