fbpx

Grunnkurs i bedriftsetablering

Grunnkurs-i-bedriftsetablering-16-Mars

Har du en forretningsidé du ønsker å utforske? Er du nysgjerrig på hva som skal til for å lykkes med å starte egen virksomhet? For deg som vil starte noe eget arrangerer Mosseregionens Næringsutvikling grunnkurs i bedriftsetablering!

Dato: 16. Mars 2023
Kl. 18.00 -20.00

Påmelding

I kurset får du en innføring i de viktigste temaene om oppstartsprosessen og en introduksjon i hvordan du skal sette opp et verdiforslag og utvikle en egen forretningsmodell og hvordan du kan teste din idé i markedet. I tillegg så får du en innføring i formaliteter som valg av selskapsform, og viktige regler rundt skatter og avgifter.

Vi setter av rikelig med tid til å besvare dine spørsmål underveis. Vi håper å se deg på grunnkurs i etablering!