fbpx

Lær deg prinsppene for å føre regnskap!

Starte enkeltpersonforetak eller AS? Da bør du få med deg dette!


Den 24. november får vi besøk av autorisert regnskapsfører Vetle Valsgård som står bak Sjekk Regnskapet på Youtube. Vetle lærer deg de viktigste prisippene for å føre regnskap. I webinaret vil du også lære deg forskjellen mellom ENK og AS og hva som er riktig for deg.

Dato: 24. November 2022
Klokken: 13.00 – 15.00
Sted: Webinar

Fra tvangsavvikling til suksessbedrift

Vetle er lidenskapelig opptatt av å hjelpe gründere med å drive lønnsomt, effektivt og stressfritt. 
Som seriegründer er Vetle som regel involvert i 2-3 startups hvor det gjelder å få hver krone til å strekke langt. Kjenner du deg igjen?

For 10 år siden var Vetles første selskap i ferd med å bli tvangsavviklet fordi han ikke forstod seg på regnskap og frister. Han syntes det var kjempeskummelt og vanskelig å forstå. Men Vetle knakk koden til å kurere regnskapsangst, og er i dag utdannet revisor, autorisert regnskapsfører og sertifisert bedriftsrådgiver fra Regnskap Norge. 

Hvis du synes regnskap er noe som gir deg stress og angst er dette noe du ikke vil gå glipp av!

Du vil kanskje også lese

Gründer

Er du regionens beste gründer? Da kan du vinne 500 000 kr!

For å bidra til innovasjon, entreprenørskap og jobbskaping i regionen, jakter SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus på de beste gründerne i Østfold og Follo. Vi ser etter deg som allerede har etablert et AS, som har et konsept som er skalerbart, og som har potensiale til å skape flere bærekraftige arbeidsplasser i regionen vår. Günderprisen &hellip; <a href="https://www.mnu-as.no/2022/10/21/fra-tvangsavvikling-til-suksessbedrift/">Continued</a>

Les mer
Gründer

Grunnkurs i etablering

Har du en forretningsidé du vil utforske? Er du nysgjerrig på hva som skal til for å lykkes med å starte egen virksomhet? For deg som vil starte noe eget&nbsp;arrangerer&nbsp;Mosseregionens Næringsutvikling grunnkurs i bedriftsetablering. I kurset får du en innføring i de viktigste temaene om oppstartprosessen og en introduksjon i hvordan du som gründer skal &hellip; <a href="https://www.mnu-as.no/2022/10/21/fra-tvangsavvikling-til-suksessbedrift/">Continued</a>

Les mer
MNU

Hvilke offentlige virkemidler kan din bedrift søke på?

MNU tilbyr veiledning innen de fleste offentlige virkemidler og har lang er faring med å veilede gründere og etablerte bedrifter innen det offentlige virkemiddelapparatet.

Les mer