Kurs i utvikling av forretningsmodell

Dato: 5. mai
Tid: 14.00 – 18.00
Sted: Lilleng helsepark, Varnaveien 32, 1523 Moss

Påmelding: https://mnu.pameldingssystem.no/utvikling-av-forretningsmodell

En levedyktig forretningsmodell fungerer som et veikart og setter grunnlaget for din bedrift og hvordan den fungerer. I dette kurset vil du lære hvordan man benytter Alexander Osterwalder sitt Business Model Canvas (BMC) og hvordan du kan utvikle og levere verdi for dine kunder over tid. Du får rikelig med tid til fylle ut ditt eget verdiforslag, og forretningsmodellen din. I tillegg så blir du kjent med verktøy som gjør at du teste og verifisere levedyktigheten av denne forretningsmodellen.   

Kurset innledes med en avklaring i hva begrepene kundejobber og smertepunkter innebærer, slik at du kan bruke dette til å første skrive et godt verdiforslag. Deretter blir du ledet gjennom alle de ni byggesteinene i forretningsmodellen, du blir kjent med hva du skal fokusere på i venstre side og høyre side av forretningsmodellen, og du får oppgitt noen eksempler til hvordan andre har gått fram. 

Vel møtt.