fbpx

Webinar: Nullutslipp fra tungtransporten – er det en «gullgruve» for norsk leverandørindustri?

Vi ønsker i dette webinaret å se på mulighetene for en avkarbonisering av tungtransporten og søker innspill fra næringslivet.

“Tesla-paradokset” – Det er uttalt at elbilsatsningen i Norge er en suksess, dog er det ulike meninger om både målet, midlene og resultatet. Satsningen har det gitt landet verdifulle erfaringer med elektrifisering av persontransport. Kritikerne vil derimot si at Norge har brukt milliarder på å støtte elbilkjøp, men ikke klart å utvikle en leverandørindustri på dette, slik som landet gjorde med oljeindustrien. Gitt at elektrifisering av tungtransporten kommer uansett; hvordan kan norske næringslivsaktører utnytte mulighetsrommet?

Details

Date:
29 September
Time:
09:00 til 11:00
Tags:
, , , ,