fbpx

Få med deg CWi Investor Pitch 28. november

Er du bedrift med kapitalbehov? Investor med investeringsvilje, eller ønsker du å være publikum?

Torsdag 28. november gjentas suksessen og en ny runde av CWi Investor Pitch! Arrangementet avholdes hos CWi Moss og er en unik mulighet for startups og scaleups til å pitche sin bedrift for investorer og publikum.

Arrangementet er en pitche-konkurranse hvor inntil 10 kvalifiserte startups og scaleups vil få muligheten til å stå på stand for å vise frem sine tjenester og produkter for investorer og publikum. De 4 beste bedriftene vil få 5 minutter til å pitche for juryen, investorer og publikum. Juryen kårer vinneren av konkurransen og premier tildeles.

Investorportrett: Christina Westerveld Haug – Twist Premium AS

Investor Christina Westerveld Haug startet Twist Premium for å investere i startups som gjør det godt i pitchekonkurranser. De gjør dette ved å invitere med ferske investorer som vil bli kjent med konseptet og ønsker å bidra med beløp fra 5.000,- og oppover. Kom på Investor Pitch hos CWi torsdag 28. november. Les mer på cwi-investorpitch.no.

Geplaatst door Ö Verket Moss op Dinsdag 12 november 2019

 

Gå ikke glipp av muligheten til å bli med – meld deg på i dag!
https://cwi-investorpitch.no/
Arrangementet er gratis for investorer og publikum.
Kvalifiserte bedrifter: 3 900 kr eks mva.

Adresse:
CWi Moss, Elisabeth von Hübschs gate 6 Bygg: M:6, 1534 Moss

Kontakt info:
Celine Zapffe, 479 06 263, cz@cwi.no