fbpx

Viken Akademiet 4.0 vekker interesse i Europa

Europeiske eksperter har denne uken vært samlet på Oslo MET for å dele erfaringer om Digitalisering og Industri 4.0 i etter og videreutdanning. UNESCO var initiativtager for samlingen hvor VIKEN Teknologiklynge 4.0 presenterte prosjektet Viken Akademi 4.0. Prosjektet involverer små og mellomstore SMB-er i utviklingen av etter og videreutdanningsprogram for fagarbeidere. Programmet utvikles i samarbeid mellom Fagskolen i Østfold, Hiof, NMBU og Oslo MET.

Programekspert  Jens Liebe  i UNESCO oppsummerte dagene med at behovet for å forbedre samspillet mellom privat sektor og opplæringsinstitusjoner, og å bygge tillit blant aktørene, var et  nøkkelelement for suksess blant casene som ble presentert.

Du vil kanskje også lese

Mosseregionen

Lederseminar i samarbeid med Robert Kusén – Hvordan lykkes med forbedringsarbeid?

De aller fleste bedrifter sliter med å lykkes med forbedringsarbeid. Vi setter søkelyset på lederskap basert på «Respekten for mennesket» og kraften i et sterkt lederteam.

Les mer
Mosseregionen

Digitalisering i praksis

VIKEN Teknologiklynge 4.0 i samarbeide med Kompetenzzentrum 4.0 Augsburg gjennomfører i disse dager programmet 5 trinn til digitalisering hos klyngebedriften C.H. Evensen Industriovner. Systematisk…

Les mer
MNU

VIKEN Akademi 4.0 er i gang!

Oslo Met, Fagskolen i Østfold, NMBU, Høyskolen i Østfold og VIKEN Teknologiklynge 4.0 startet i dag vårt felles prosjekt VIKEN Akademi 4.0.

Les mer